“Župa sv. Barbare, Vrapče – Zagreb” web stranica

Web stranica za “Župu sv. Barbare, Vrapče” je stvorena iz potrebe jer se stara verzija web stranice nije mogla vratiti nakon što su stari web dizajner i web administrator odlučili ne produžiti domenu i hosting plan. Zbog toga je novi župnik crkve odlučio pozvati me da stvorim web stranicu od nule. Dobio sam samo osnovne detalje o Crkvi i o tome što se trenutno događa u njoj od pastoralnih aktivnosti. Moj cilj je bio stvoriti jednostavnu, modernu i čistu web stranicu gdje svi članovi Župe mogu pronaći sve detalje o pastoralnim aktivnostima i najnovije pastoralne vijesti. Web stranica je izrađena koristeći WordPress za lakše upravljanje dodavanjem sadržaja na web stranicu tako da čak i ako netko želi upravljati web stranicom u budućnosti, mogu dati osnovne upute o tome kako koristiti WordPress i kako objavljivati na društvenim mrežama Župe.
Od 27. prosinca 2021., web stranica prikazuje jednostavnu Početnu stranicu koja preusmjerava na novu Službenu Web stranicu iz Župe.
Od 30. siječnja 2022., web stranica je uklonjena s službene domene, i sigurnosno je kopirana na novi server na mojoj osobnoj poddomeni.

Župa sv. Barbare, Vrapče - Zagreb
WordPress
studeni 2019
Skip to content