Pozdrav, moje ime je Marko

i ja sam agent korisničke podrške informatičar web developer gamer

Personal photo for branding - created in late 2022

O meni

Pozdrav, ja sam Marko Idžan. Trenutačno radim kao agent korisničke podrške u Hrvatskom Telekomu, usklađujući svoju ulogu s freelance projektima u web dizajnu i razvoju web stranica. Fotografija i kreiranje multimedijskog sadržaja također igraju značajnu ulogu u mom profesionalnom iskustvu.

Malo više o meni: rođen sam u katoličkoj obitelji početkom rujna 1993. godine i ponosim se svojim korijenima te odakle sam rodom. Vještine koje danas posjedujem u velikoj su mjeri samouke, dopunjene formalnim obrazovanjem koje me usmjerilo prema IT sektoru. Ovdje sam razvio izražen interes za upravljanje poslova primarno usmjerenih orea održavanju malih ureda ili kućnih mreža te sam se bavio i mrežnim tehnologijama.

Moje obrazovno putovanje počelo je u Osnovnoj školi “Žitnjak”, otvarajući put do Tehničke škole “Ruđera Boškovića”, gdje sam završio obrazovanje kao tehničar za računarstvo. Moj daljnji akademski put nastavio se na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, prvotno na elektrotehničkom odjelu, pri usmjerenju ka komunikacijskoj i računalnoj tehnici, te završavao na odjelu računarstva pri smjeru inžinjerstva računalnih sustava i mreža.

Prije moje trenutne uloge u Hrvatskom Telekomu, stekao sam raznoliko iskustvo radeći za različite tvrtke. Moje odgovornosti obuhvaćale su širok spektar, uključujući servisiranje PC/Mac računala, postavljanje i upravljanje servera, kreiranje i upravljanje web stranicama i web trgovinama, upravljanje društvenim mrežama, podršku korisnicima i povremeno, rad u maloprodajnim poslovnicama tvrtki.

Čak i s punim ili nepunim radnim vremenom, uvijek sam angažiran na freelance projektima web dizajna i razvoja, uz kreiranje sadržaja, posebno u fotografiji i videografiji. U slobodno vrijeme, igre su mi dragi hobi, s posebnim afinitetom prema seriji Football Manager.

Trenutačno sam posvećen svom radu kao agent za korisničku podršku u Hrvatskom Telekomu.

Biografija

Započeo obrazovanje u OŠ "Žitnjak"
Započeo s prvim YouTube kanalom
Krenuo pohađati Tehničku školu "Ruđera Boškovića"
Izrađena prva verzija web stranice
Započeo obrazovanje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu
Počeo raditi za "Gold Deal d.o.o"
Počeo raditi za "Great Choice d.o.o"
Počeo raditi za "Global Print d.o.o"
Freelancing i razni honorarni poslovi
Počeo raditi za "Transcom"
Počeo raditi za "Hrvatski Telekom"

Moja iskustva

Web Design and Development - Created by ChatGPT 4.0 and DALL-E

Web dizajn i razvoj

Specijaliziran sam za kreiranje, dizajniranje i održavanje širokog spektra web stranica, prilagođavajući svaku stranicu kako bi zadovoljila specifične potrebe klijenata te osiguravajući optimalnu izvedbu i korisničko iskustvo.

Customer Support Agent - Created by ChatGPT 4.0 and DALL-E

Agent korisničke podrške

Kao agent za podršku korisnicima u Hrvatskom Telekomu, specijaliziran sam za efikasno rješavanje upita o računovodstvu i financijama s empatijom i preciznošću, osiguravajući zadovoljstvo klijenata. Osim toga, bavim se i prodajom usuga, vješto identificirajući i ispunjavajući potrebe klijenata tijekom interakcija, čime poboljšavam njihovo iskustvo i doprinosim rastu tvrtke.

System Administration - Created by ChatGPT 4.0 and DALL-E

Sistemska administracija i sastavljanje računala

Iskusan sam u administraciji sustava i sastavljanju računala, prilikom čega sam posebno spreman za servisiranje i sastavljanje računala s određenom namjenom. Moje stručno znanje obogaćeno je praktičnim radom u okruženju malog ureda i privatnim projektima održavanja kućne mreže, obuhvaćajući rad sa Windows, macOS i Linux sustavima u različitim klijentskim i serverskim ulogama.

Social Media and SEO - Created by ChatGPT 4.0 and DALL-E

Vođenje društvenih mreža i SEO

Posjedujem snažan skup vještina u SEO-u i upravljanju društvenim medijima, s posebnim naglaskom na platformama poput Facebooka i Instagrama. Moje stručno znanje uključuje optimizaciju sadržaja za tražilice, poboljšanje online vidljivosti i korištenje meta oznaka, ključnih riječi i uvida za stvaranje utjecajnih online prisutnosti za poslovne subjekte i pojedince, konačno maksimizirajući njihov digitalni doseg i utjecaj.

Photography - Created by ChatGPT 4.0 and DALL-E

Fotografija i videografija

Kao strastveni fotograf i videograf, moj pametni telefon postao je moj primarni alat, briljantno hvatajući raznolike trenutke života i zadivljujuće krajolike. Ovaj kompaktan, a ipak moćan uređaj omogućava mi stvaranje zapanjujućih vizuala, bez napora pretvarajući svijet oko mene u galeriju uspomena i prizora.

Gaming - Created by ChatGPT 4.0 and DALL-E

Gaming

Kao strastveni gamer, svoju najveću radost nalazim u uranjajućim svjetovima single-player igara, s naslovima poput serije Football Manager koji su mi omiljeni. Moje iskustvo u igranju svjedoči o očaravajućim doživljajima i složenim pričama koje igre za jednog igrača jedinstveno nude, pružajući osobnu avanturu svaki put kada igram.

Projekti

Blog

Kontakt

Ukoliko me želite kontaktirati, to možete napraviti putem email adresa i društvenih mreža koje se nalaze ispod.

Odgovaram u roku od 48 sati od slanja Vašeg upita.

Ne odgovaram na upite za promociju nepoželjnog sadržaja (kriptovalute, prevare i MLM) niti za kupovinu Vaših usluga koje i sam nudim.

+385 (0)91 733 5080

Broj je dostupan putem poziva, SMS poruka, RCS poruka, WhatsApp i Telegram aplikacija

Dostupan sam na slijedećim društvenim mrežama ispod:
Skip to content